Edward van Gruijthuijsen

Sinds 2012 is Edward werkzaam als advocaat. Met een verscheidenheid aan praktijkervaring heeft hij een pragmatische aanpak ontwikkeld waarin alle benodigde juridische aspecten worden meegenomen. Vanaf 2017 wordt Edward met enige regelmaat door de Rechtbank te Rotterdam aangesteld tot curator in faillissementen binnen het arrondissement Rotterdam. In dit kader heeft hij eind 2018 de INSOLAD/Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht met goed gevolg afgerond.

Edward is Lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, de vereniging INSOLAD en de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA).

Naast zijn werkzaamheden bij Renzen Advocaten heeft Edward (ruim twintig jaar) getennist bij Tennisvereniging Heer Jan en heeft hij zich daar een aantal jaren als vrijwilliger ingezet voor de jeugd, de selectie en de sponsoren van de club. Inmiddels is hij sportief gezien wekelijks actief in het zaalvoetbal en met mooi weer toert hij graag op de racefiets.

Edward heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: insolventierecht en arbeidsrecht.

Deze registratie verplicht Edward elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder rechtsgebied.

Edward is te bereiken via e-mailadres: vangruijthuijsen@renzenadvocaten.nl